En del

En del personer jag känner.. Jag förstår mig inte på dom. Dom var så glad och trevligta, och jag var en så bra vän och vi skulle alltid vara vänner sa lovade dom... Nu är vi inte vänner, så dom ljög.
Jag betydde så mycket, så att det visste jag inte, när jag var ledsen, så lovade dom de, att jag var en så bra person, och att dom skulle göra nästa allt för mig, för jag vaqr deras vänn... Nu är vi inte vänner, så dom ljög.
När jag törstade dem, så var jag de underbaraste vännen dom hade, och dom lovade, att vi skulle gå tillsammans som vänner här på jorden.. Nu är vi inte vänner, så dom ljög.
När vi pratade om att träffas, så lovade dom att det skulle ske rätt snart, och att vi skulle fortsätta med de... Nu är vi inte vänner, så dom ljög.
När jag bad dom om hjälp, för dom hade lovat mig att dom skulle hjälpa, så gjorde dom inte de.. För vi är inte vänner, och dom ljög..






Längesedan

ja, nu var det ett tag sen man bloggade....


Har inte hänt så jätte mycket kan jag påstå den sista tiden, men än att jag har varigt sjuk en vända.. Men sånt blir ju liksom...




Bloggar nog lite senare, om jag kommer på nåe..



RSS 2.0