Johanna :D

Är hos Johanna, Så dålig uppdatering just nu.. Meeeen, det kompenserar jag för imöra :D

Ha e bra/ Andreas

Stressbloggande

Sitter för tillfället å funderar på något man kan blogga om, men det är totalt tomt, och jag vet inte vad jag ska skriva :S Men ja, vissa dagar är ju som det är..  Men just nu så är det rätt bra iaf, just packa lite inför helgen, ska åka till metropolen Långserud :)

Kan ju lägga till att Johanna å jag firar 3 veckor idag, mycket viktigt datum.. Snart är det en månad, DET är något stort liksom, sen även 6 månader å ett år å så :)

Hur går de på jobbfronten då?  Just nu vet jag inte, men ska nog försöka att söka ett jobb idag iaf, så man har gjort något iaf :)


Tror att det var de jag hade å säga idag, annars blir det en uppdatering senare :)


Ha de bäst!

/ Andy the handy pandy man

Första bloggen :)

Ja, vad säger man? Gör som alla andra, å fixar en blogg ^^ Wannabe? :O Nja, lite kanske, men det kan ju vara skönt å skriva av sig lite ibland :P

Just nu så kan jag ju skriva att jag är lite små glad å så, eftrsom livet håller på att lösa sig :D Söker massor med jobb, och statistiskt sett så kommer jag få jobb snart :) Jobb, betyder flytta hemmifrån, och jag VILL!  Sen så har jag en rätt söt tjej:) Johanna heter hon, å Ska till henne i helgen nu, känns rätt bra :)

Det är la de som gör mig glad just nu :D



Imöra är de fredag... :D

Over annnnnnd Out :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0