25/3-09

Insperationen är död. Viljan är död. Tanken är död.
All den energi jag fick igår, från att bara vara bäst, har idag försvunnit, och jag känner ingen enerig alls, bara tomhet. Har iallafall lyckats masa mig iväg till Kronhallen för att handla lite, men mer än det har jag inte orkat med.
Ska egentligen ringa till någon Hans på Ingesund Folkhögskola, men har ringt tre gånger, och varje gång "han är tillbaka efter..." Ringer efter den tiden, och samma igen.

Sånna här dagar vill jag bara lägga mig i en säng, med tjejen breved, och bara glöma bort allt som finns runt omkring. Hatar att jag inte får vara med henne varje dag, distans förhållande håller, men man kan inte träffas varje dag. Det suger rent utsagt.

Att bo hemma gör inte hela sake bättre, eftersom det alltid är något som man ska göra/lyssna på, som man inte just då har lust med att göra.. Och om man bara hade ett jobb, så hade man sluppigt detta ställe på dagarna iallafall, men nejdå, här är man inspärrad 24/7 i stortsätt, inne i sitt egna lilla fängelse, sin egna bur. Man kommer ju i och försig ut på dagarna, när man är till Communicare, men det är nästa värre där, med tankar och idere som bara dör.

Nej, detta liv är inget som jag vill ha, inte något som jag har valt.

Blir så trött på all jävla skit bara...



Nej, nu vet jag inte mer, men slutar skirva nu, innan jag bryer isär eller något



Ha de bra..


Andreas

jobbmässa å skit

Ja, då har man varigt på jobbmässa i örebro då.. Och det var en..... Spännande upplevels kan jag lova, iallafall resan till Örebro :S Att åka med i lottas bil är något som jag inte rekomenderar, till och med jag höll på att bli åksjuk därbak.


Nej, inte alls kul dag idag.. Ända roliga var folket!


Hejhopp

Ha de bra

Andreas

23/3-09

Ja, då var det måndag igen då... Visst, skönt när veckan börjar, men måndagar är alltid en sån dag, som man önskar att man hade sovmorgon på. Eller lite lika betungande uppgifter. Eller att man inte behöver gå 20 minuter för att kunna börja engång. Frukosten smakar aldrig bra på måndagar, luften är aldrig frisk på måndagar.. Men väl när måndagen är avklarad, så går dom andra dagarna bra mycket snabbare, med undantag för fredag eftermiddag, för DÅ står tiden nästan alltid stilla.


Iofs så har jag det rätt så soft ändå, börjar 9 på dagarna, och får gå hem rätt tidigt. Men tänker på den stora massan som inte gör det osv..


Örebro imöra då, Arbetsmässa eller något liknande, känner mig peppad! :D


Se om det bli något uppdaterat idag...


Ha de bra

Andreas

Lite små fränt

Pratade med Mamma, Pappa, syrran och Bäckström  idag, om att jag ska söka till Folkhögskolan i Arvika, för att läsa till kantor. Och jag var helt säker på att dom skulle bli.. Ja, liksom inte bli, men försöka säga att dom inte tyckte det var en bra ide, och att jag kanske skulle försöka att söka i kga iställe, eller något annat yrke eller så, men dom var helt med på det hela, och tyckte till och med att det var en bra ide! Är fortfarande i Chockstadium...




Förövringt så firara jag och Johanna 7 månader idag


Älskar dig!



Ha de bäst

Andreas

Nej, nu får det vara nog

Det kvittar vad jag säger, vad jag gör, så är det alltid någon som har någon ivändning. Sitter vi och äter, så säger jag något, så blir det genast "utbuat". Tänder jag en lampa, så får blir jag genas tillsagt att släcka den. Sitter jag och nynnar lite tyst för mig sj, när jag äter frulle, och syrran kommer in, så ska jag vara tyst. Det jag tycker är intressant, blir bara alla irriterade på mig. Kommer jag med en ide, så är jag idiot, kommer jag inte med någon ide alls, så är jag lat. Hjälper jag till, så är det något jag vill, hjälper jag inte till, så är jag bara en datorsittandearbetslösidiot. Att jag inte har något jobb, är för att jag inte får fingrarna ur, och söker jobb. När jag väl söker jobb, så gör jag fel, söker på fel ställen osv. Säger jag att jag inte vill göra något, så måste jag göra det ändå.

Vid flera tillfällen, när mamma har varigt å handlat, så ringer hon och säger att hon har hittat en tröja som skulle passa mig, och jag säger att jag inte vill ha något, så köper hon den ändå, och förväntar sig att jag ska betala! Har inte hänt på länge nu, men det har hänt för många gånger!!


NU FÅR DET VARA NOG!!

Ska hitta ett jobb asap nu, och det kvittar vad det är, och nästa vart det är, och sen flyttar jag, på en gång, och då ska dom få se!











ARG

BESVIKEN

LEDSEN

TRÖTT

Jaha...

Idag har man varigt på Communicare på förmiddagen. Skit kul, som vanligt, fast det blir tråkigare nu, när inte Rille är med något mer. Men jag tror att det är han som har fattat bäste av vad detta ska bli..

Idag har jag varigt i kontakt med någon chef på TC, och hörde med dom, om dom har några jobb. Hon svarade att det finns länkar ute på ams.se, och mycket riktigt, där fanns det allt länkar. Men frågar är, om jag verkligen vill utsätta mig för TC igen? Den stressen som det är där, den skiten man får ta där, knepiga arbetsförhållanden osv. Visst, det ger pengar, men man vill väll ha lite arbetsro, kunna trivas på jobbet oxå? Ska iallafall skicka iväg en ansökan så fort jag kan, så får vi se vad dom svarar.

Annars så har det inte hänt så mycket, mest det vanliga. Och, som vanligt, så ska jag snart gå å leka hemmafru, för det är vad jag förväntas att vara.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ för de...


Flög nyss in en fågel i fönstret, trodde jag skulle dö :S


Ha de bra

Andreas

Onsdag 18/3

Idag har man varigt till Karlstad universitet, bara för att kolla på någon jävla föreläsare, som stog å babblade om saker han hade uppfunnit.  Kul, verkligen. Det ända roliga var dom man hade med sig, som exakt som vanligt är hur galna som helst.

Hatar att tänka så här, varför gör jag de? Vet ju att det inte är så, men ändå tänker jag, att det kanske är så... Helvete


Nej, trött å sleten är man, så det blir nog inte långdraget idag inte...


Ha de bra

Andreas

Tisdag 17/3

Då har man tappat lusten helt igen då. Tack tack för de, älskar att känna mig såhär omotiverad, och värdelös. Jag vet att jag inte gör saker bra, jag vet att jag inte kan hålla tyst när jag borde, och jag vet att jag är trögtänkt, men jag gör så gott jag kan! Mer en så FÅR ni fan inte begära, för då är de inte säkert på att det är mig ni ska prata med. Eller om det är er JAG ska prata med.

Ytligare en dag i helvete avklarad, om jag ändå hade ett datum att se framemot, ett datum, så står för att jag kommer ut från detta ställe, ett datum som betyder firhet på allt jävla vis, då skulle detta kännas så mycket bättre. Visst, när jag åker till tjejen, så slipper jag ju detta, men det är bara en kort stund, att åka tillbaka förstör nästa allt som har byggts upp, all den sjävlständighet bara rasar.

Oförståd, och ansed misslyckad av dom egna, nersed på, och retad av nästan andra, vad kan man göra? Le och hoppas på det bästa? Gråta, och hoppas på att någon hör?


Nej, med detta deppiga , så blir det inge mer idag..

Ha de bra

Andreas

Jag

.. Mår inte så bra idag.. Bråkar med alla som jag pratar med, skäller efter dom, å är bara grinig. Sov inge bra inatt, var uppe å sprang flera gånger när jag vaknade, och vaknade helt fel. Så nu sitter jag här, lyssnar på musik, försöker att slappna av, för det kan jag inte göra.

Kanske ska med Bäckström ut å hjälpa han med lite i hans garage idag, vi får se hur det blir, eller vad det blir. Märks lite längre fram.

Fryser gör jag också, rätt kallt här idag... Men ändå visar termometen på väggen 23,3 :S Rätt skumt men...


Nej, nu blir de nåe annat..

Ha de bäst / Rattmuffen

RSS 2.0