Känns bra detta

Fan, efter föregående inlägg, så känndes det bra att blogga igen. Tror jag ska fortsätta lite mer :)

Sitter och slö lyssnar lite på musik, försöker slappna av lite. Sömn har det blivigt lite för dåligt med, trotts dom där avslappnings tabeltterna jag äter för att kunna slappa av. Det stora problemet är att när klockan börjar närma sig tolv så är jag inte ett dugg trött, och det går bara inte att lägga sig och sova när man helt enkelt inte är trött. Ligger och vrider och vänder på sig så man inte vet vad. Sen när jag nu någon gång somnar i tid så att säga, då vaknar jag vid 5-6 tiden, och kan inte somna om. Bara träligt, för går ju som en zombie hela dagen efteråt. Lite problem, men har sånna här perioder, och har klarat det förut.


Slänge just ut ett öga igenom fönstert, och det snöar igen. Typ snöat till och mycket från sedan igår, dock inget som lägger sig. Vill inte ha en mörk jul som förra året, utan snö.. Det blir så dystert då ju.

Nej, om en skulle göre nåe vettigt kanske?

// Andreas

Dags igen

Lite blogg torka har det allt varigt, har inte haft så mycket att skriva igentligen, då allt bara snurrar på som det nästan alltid har gjort. Nytt jobb på gång, får reda på idag när utbildningen börjar. Förhoppningsvis så är det ett jobb som kan ge rätt bra med pengar, så jag kan ta det stora steget och flytta hemmifrån.

På torsdag så är det två månader sedan farfar gick bort. Kan inte fatta att det har gått så himla fort, känns som det var igår jag var och hälsade på han på sjukhusbädded. Kanske är bra att man håller igång och inte tänker på saker, allt går så mycket fortare då ju.


Ja, vet inte om detta blev något bra blogg inlägg, men det är allt jag har att komma med idag.

Btw, Johanna är bäst <3


// Andreas

RSS 2.0